Toitlustamise nädal 29.01-02.02
Esmaspäev 29.01 | Teisipäev 30.01 | Kolmapäev 31.01 | Neljapäev 01.02 | Reede 02.02 | |
---|---|---|---|---|---|
Hommikusöök | Riisihelbepuder vaarikamoosiga, piim | Rukkihelbepuder maasikamoosiga, piim | Odrahelbepuder metsamarjamoosiga, piim | 4-viljahelbepuder aedmarja toormoosiga, piim | Kaerahelbepuder maasikamoosiga, piim |
Koolilõuna | Pikkpoiss veise- ja seahakklihast, keedetud kartul, aedviljakaste, porgandi-õunasalat seemnete ja õlikastmega, täisteraleib | Hapukapsasupp sealihaga, hapukoor, täisteraleib, piim | Ahjulõhe-koorekaste, aurutatud kartul, kapsa-värskekurgisalat röstitud pähklite ja õlikastemega, täisteraleib | Kana-köögiviljasupp, täisteraleib,piim | Pilaff, marineeritud kurgi-hapukoorekaste, täisteraleib |
Õun | Kirsikissell vahukoorega | Pirn | Õunaplaadikook | Banaani-kamajook | |
Oode | Pannkook maasikamoosiga, piim | Pasta-seguhakkliha-tomatiroog, keefir | Ahjukartul, marineeritud kurk, keefir, vesi | Mulgipuder peekoniga, piim |