Toitlustamise nädal 20.05-24.05
Esmaspäev 20.05 | Teisipäev 21.05 | Kolmapäev 22.05 | Neljapäev 23.05 | Reede 24.05 | |
---|---|---|---|---|---|
Hommikusöök | Riisihelbepuder metsmarja-moosiga, piim | 8-viljahelbepuder aedmarjamoosiga, piim | Maisimannapuder vaarikamoosiga, piim | Mannapuder metsamarjamoosiga, piim | Rukkihelbepuder vaarikamoosiga, piim |
Koolilõuna | Sealihaguljašš, sõmer tatrapuder, hiinakapsa-porgandisalat röstitud pähklite- ja vinegrett-kastmega, täisteraleib | Kuldne kalasupp, täisteraleib, piim | Hakk-kotlett veise- ja seahakklihast, keedetud kartul, valge hapukoorekaste, porgandi-apelsinisalat päevalilleseemnetega, täisteraleib | Kodune seljanka, hapukoor, täisteraleib | Kartuli-kanalihavorm, külmkoorekaste värskekurgi, tomati, hiinakapsa ja redisega, täisteraleib |
Banaani-maasikamahedik | Rabarberikook | Õun | Panna cotta maasika- ja mustsõstra toormoosiga | Pirn | |
Oode | Kartuli-kõrvitsapüree, ahjus küpsetatud küpsetatud kalaampsud, piim/vesi | Kana-lillkapsa pastaroog, keefir/vesi | Pannkook aedmarjamoosiga, piim | Hakklihapitsa, puuviljatee |