Toitlustamine

Toitlustamise nädal 15.04-19.04
Esmaspäev
15.04
Teisipäev
16.04
Kolmapäev
17.04
Neljapäev
18.04
Reede
19.04
HommikusöökKaerahelbepuder metsmarjamoosiga, piim4-viljahelbepuder vaarikamoosiga, piim8-viljapuder kliide- ja maasikamoosiga, piimOdrahelbepuder maasikamoosiga, piimMannapuder metsamarjamoosiga, piim
KoolilõunaBolognese kaste, keedetud pasta, hiinakapsa-paprikasalat vinegrett kastmega, täisteraleib, piimKartuli-makaronisupp, täisteraleibAhjus küpsetatud lõhefilee, keedetud kartul, koorekaste, keedetud peedi ja marineeritud. kurgi salat, täisteraleibVärskekapsasupp sealihaga, täisteraleibAhjus küpsetatud kanalihatükid koorekastmes, aurutatud riis, täisteraleib, porgandi-kaalikasalat pähklite- ja vinegrettkastmega
Banaani-maasika-keefirimahedikRiisivaht kirsikisselligaÕunPuuviljakompott vahukooregaPirn
OodeKartuli-kõrvitsapüree ahjus küpsetatud kalaampsudega, keefirMulgipuder peekoniga, piimKeedetud pasta hakkliha ja porgandikuubikutega, piimSõmer tatrapuder viineri- ja roheliste hernestega